#5 Syksyn Live Naurutreenit starttaa!

live naurutreenit Sep 28, 2021
 

Kutsun sinut ja ystäväsi mukaan maksuttomiin live naurutreeneihin, jotka järjestän kaksi kertaa (vaikka videolla puhuin kolmesta kerrasta). Naurutreenit alkaa ma 4.10 ja seuraava kerta on ma 11.10. Kumpanakin kertana aloitamme klo. 18.00 + 1h tiukkaa naurukuntoilua.

Tästä mahdollisuudesta saa kertoa kaikille naurunnälkäisille tutuille, sukulaisille sekä naapurille tai vastaantulijalle, vaikka kadulla ;D

Naurutreeneihin voit osallistua miltä laitteelta hyvänsä ja ainoa toive joka minulla on, että osallistut mukaan videokuvallasi, jotta saamme jakaa naurut yhdessä toisten kanssa.

Jos olet ympäristössä, jossa on enemmän ääntä kuin vain sinun naurusi, suosittelen pitämään mikrofonin kiinni. Muuten kyllä suosittelen pitämään mikrofonin auki, jotta saamme myös sinun makean naurusi mukaan kuuluville ja jakoon yhteiseen "naurupottiin". Ajatushan on, että jokainen antaa oman naurunsa ja saa monta takaisin, josta sitten syntyy yhteinen naurukuoro.

 

Miten voin osallistua Naurutreeneihin?

Helppoa kuin heinän teko eli liity alla olevalla lomakkeella naurupostituslistalle ja saat zoom linkin suoraan sähköpostiisi samana päivänä kuin naurutreenit ovat.

Mitään muuta erillistä ilmoittautumista ei tarvita. 

Suosittelen tulla ajoissa linjoille ja viimeistään 17.55, jotta pääsemme aloittamaan 18.00. Koska osallistujamäärä on rajallinen, niin ole ajoissa linjoilla, että ehdit varmasti mukaan. 

Saat naurupostin sähköpostiisi, jossa zoom linkin lisäksi on myös lyhyt ennakko-ohjeistus, jotta saat parhaan mahdolliset tehot irti tulevista yhteisistä nauruista.

HUOM! Jos olet jo aiemmin liittynyt Essin www.naurujooga.fi sivujen kautta naurupostin listalle, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään, koska tulet saamaan automaattisesti tiedon ja zoom linkin sähköpostiisi.

 

Saako tätä tietoa jakaa?

VASTAUS ON: saa ja kiitos kun jaat <3

Huippua jos ehdit osallistua molempiin naurutreeneihin tai ainakin toiseen ja pääset maistamaan makeaa naurua yhdessä toisten naurunnälkäisten kanssa.

Naurulihasten treenaaminen on kannattavaa, koska se mm. nostaa immunivastettamme ja nyt niitä pöpöjä vastaan on hyvä käyttää kaikki mahdolliset keinot mitä vain on tarjolla.

Nauraessa tapahtuu välitön rentoutuminen ja kortisolin taso kehossa laskee. Tällä tavalla stressi purkautuu ja tätä voidaan kutsua kokonaisvaltaiseksi hyvinvoinnin lisääntymiseksi.

Tietoa saa jakaa ja kerro liittymään naurupostilistalle www.naurutreenit.fi sivuston kautta tai www.naurujooga.fi etusivulla olevan liittymislomakkeen kautta.

Laita siis sana kiertämään ja kutsua saa tutut sekä tuntemattomat mukaan syksyn ekoihin live naurutreeneihin ja mikä parasta, tämä on kaikille täysin maksutonta. 

Olen innoissani ja iloinen kun tiedän että kohta pääsemme nauramaan yhdessä sekä tuomaan ilon isoja pilkahduksia pimeneviin syksyn iltoihin.

Tästä seuraa paljon hyvää oloa, iloa ja mieltä kaikille mukana oleville. Tule siis mukaan jakamaan ja nauttimaan hyvästä nauruseurasta!

 

Jos sinulle tulee kysyttävää naurutreeneihin liittyen, niin tavoitat minut lähettämällä sähköpostia [email protected].

 

Nauruterveisin, Essi Wiola :) 

 Ps. Tämän vuoden viimeinen naurujoogaohjaajan koulutus starttaa vielä 15.-17.10.2021 Karjaalla. Mukaan ehtii vielä kouluttautumaan ja se sopii erityisen hyvin jo ohjaustyötä tekeville tai vaikka uudesta hauskasta ammatista haaveileville. Koulutus on 3kk pituinen erittäin kattava koulutus, jonka jälkeen voit lähteä ohjaamaan ammattimaisestinaurujoogaa/  naurutreenejä. 

Lue tarkempaa koulutuksesta www.naurujooga.fi/koulutus ja sovi puhelu kanssani, jossa voimme kartoittaa yhdessä, olisko koulutus juuri sinulle? 

Voi parhaiten ja tavataan kohta naurun merkeissä!

Tilaa uutiskirje

Näin varaat samalla ilmaisen VIP -paikkasi alla ja saat tiedon heti kun naurusalin ovet ovat auki!

Halutessasi voit peruttaa naurutreenit postin milloin haluat.