#1 Naurutreenit.fi salin ovet avautuvat sinulle pian!

naurusali tervetuloa Jul 30, 2021
 

Vuosia ja vuosia olen miettinyt oman naurua käsittelevän blogin aloittamista ja tainnut aiheesta ostaa ainakin yhden verkkokurssinkin. Aika ei ole ollut kypsä ja NYT se sitten on. Historiallinen hetki on käsillä juuri NYT, kun kirjoitan tätä ihka ensimmäistä postaustani 30.7.2021. Olo on kiitollinen ja innostunut sekä huippu hienoa on, että sinä luet tätä postaustani juuri NYT.  

Kimmoke ja inspiraatio tälle blogilleni oli ajatus siitä, miten voisin tarjoilla vielä paremmin naurun sanomaa suomalaisille. Olen tuonut naurujoogan (www.naurujooga.fi) menetelmän Suomeen ja aloittanut sen julkisen levittämisen vuonna 2003 eli yli 18 vuotta sitten. Paljon on työssäni naurun kanssa tapahtunut ja myös muuttunut noiden vuosien aikana.

Kun koronan myötä asiat alkoivat muuttua mm. siinä, että liveryhmien kokoontuminen estyi, alkoi verkkopalvelut huimasti lisääntymään. Ja niin minäkin aloin miettimään pitkäaikaisen haaveeni toteuttamista. 

Olen jo useampia vuosia sitten, hiukan kuin ennakkoon alkanut miettimään verkon puolelle paikkaa, jossa voisin jakaa tietoa ja naurun asiaa laajemmin sekä monipuolisemmin sekä jakaa tätä 18 vuoden aikana kertynyttä kokemustani. Tästä ideasta syntyi myös naurutreenit.fi sivusto, jossa kuvainnolisesti naurusaliin pääsee treenaamaan naurua 24/7 ja aina kun itse haluaa.

Tiedän että monelle ajatus nauramisesta verkossa tai verkon kautta voi tuntua jo ajatuksenakin hiukan vieraalta ja siksi haluan tarjota kaikille teille ihanille ilmaisen-VIP kutsun, jonka turvin voi tulla katsomaan ja kokeilemaan, miltä sellainen verkossa naurutreenaaminen voisi tuntua.

Ja sen voin jo tässä vaiheessa kertoa (ja toisissa postauksissa taas lisää) että verkossa tavataan myös livenä ja jaetaan näin yhteistä naurun kokemusta sekä treenata voi myös soolona videon kera, aina kun itse haluaa. Hauskoja ja monipuolisia treenejä on tiedossa, niin livenä kuin videoina ja mikä parasta, nauru sinussa käynnistyy myös tätä kautta, uskomatonta mutta totta. 


Lunasta oma henkilökohtainen VIP- paikkasi tästä.

Sinä olet ensimmäisten joukossa enemmän kuin tervetullut tutustumaan naurutreenit salille. Olet meidän ihana VIP-vieraamme ja voit kutsua myös ystäviäsi lunastamaan henkilökohtaisen VIP-paikan itsellensä.

Täältä sen saat. Naputtele www.naurutreenit.fi ja täytä sivulla oleva lomake ja seuraa helppoja ohjeita. Liittyminen arvovaltaisten VIP-vieraidemme seuraan käy helposti ja heti kun tiedämme varmasti naurutreenit salin ovien avautumisajankohdan, ilmoitamme siitä sinulle. Saat tiedon ensimmäisenä.
 


 Seuraavassa blogipostauksessa... 

Seuraavissa postauksissani tulen avaamaan ja kertomaan naurusta ja sen hyvää tekevästä vaiktuksesta elämäämme. Ja mitä olen oppinut työskennellesäni nyt jo yli 18 vuoden ajan naurun työvälinettä käyttäen, niin työyhteisöissä kuin kaikille suunnatuilla kursseillani sekä koulutuksissani.

Olen saanut todistaa työssäni kuinka huippu hyviä ja rohkeita nauruun heittäytyjiä  suomalaiset todellisuudessa ovat. Mielenkiinnolla olen seurannut nyt jo vuosia, kuinka helposti nauru alkaa raikaa, varsinkin kun sille antaa luvan.   

Sekä avaan taas hiukan enemmän naurutreenit.fi salin tulevaa mielenkiintoista ja runsasta sisältöä, millaisia mahdollisuuksia se voi tuoda sinun ja läheistesi elämään. Naurutreenien vaikutus kun ulottuu pidemmälle kuin vain sinun hyvinvointiisi.

Naurun harjoittamisella on välitön positiivinen palaute omaan hyvinvointiisi ja seurannainen vaikutus myös ympäristöösi ja siinä oleviin ihmisiin. 

Voi parhaiten ja ollaan taas kuulolla, aivan pian ja viimeistään vkolla 31.

Nauruterveisin, Essi Wiola :)

Ps. Käy kurkkaamassa myös www.naurujooga.fi ja lue mitä naurujoogan menetelmä pitää sisällään. Naurutreenit salissa myös naurujoogaamme tottakai.

Pps. Löydät meidät myös facebookista ja instagrammissa, naurujooga.fi sekä naurutreenit.fi 

Tilaa uutiskirje

Näin varaat samalla ilmaisen VIP -paikkasi alla ja saat tiedon heti kun naurusalin ovet ovat auki!

Halutessasi voit peruttaa naurutreenit postin milloin haluat.